Småbarnspappa-cykling i Roslagen.

Imorse hängde jag med småbarnsfarsorna Matte och Bjorre på deras morgonrunda. Stack hemifrån 04:30 och hojade på folktomma gator till Norrviken där jag la av pendlarryggsäcken hos Bjorre. Sen stack vi iväg mot Roslagen. Fantastiskt! Vilka vägar, vilka gubbar, vilken morgon! 11 mil senare var jag på jobbet igen. Nu längtar jag till lunchen, då ska jag ta världsrekord.Tack för en riktigt bra start på dagen.

/J

5 kommentarer:

Bjorre sa...

Tack själv. Det är trevligt att möta morgonen medans solen går upp, får man dessutom cykla är ju dagen räddad :)

Tille sa...

Jag kommer tydligen aldrig mer få cykla. Bajs-Ebola.

mattel sa...

riktigt fin morgon, vem kan sova när det finns grym cykling i närheten? :)

hur gick det med världsrekordet?

Johan Mölleborn sa...

Världsrekordet gick prima. Kännar mig lagom mätt nu. :)
/J

Anonym sa...

Halv fem innan jobbet och så långt känns tokigt .)
Hårda Stock-holmare :)

/vito