Cirkeln är sluten.

Idag läste jag om gårdagens pass under tiden som jag värmde upp inför dagens pass. När jag var klar bloggade jag om hur jag läste om mig själv samtidigt som jag gjorde samma sak som jag hade bloggat om dan innan. Det är det ni läser nu. Den här bloggen har djup. Ingen mening, men djup.


Inget naket idag heller. Många kommer snyfta sig till sömns ikväll. Många känner sig svikna. Men ge inte upp, en vacker dag händer det. Dagen då det kommer en ny kylskåpsbild. Håll ut bara.

/J

5 kommentarer:

Anonym sa...

Är det alltså du som var eller är kaninen i Donnie Darko?

Castrello

Peter W sa...

M´brain hurts.

Johan Mölleborn sa...

Jag är Bill Murray i Måndag hela veckan.

Tille sa...

Sögs hela bloggen ner i ett svart hål?
Vad gör du nu för tiden?

/T

Johan Mölleborn sa...

Nånting sånt. Jag har nog fått skrivkramp eller nåt liknande.