Självdistans.

Imorse var jag ute på 3 timmar snabbdistans innan frukost. Det var kallt och blåsigt men benen kändes pigga. Jag tog med några Runekakor i ryggfickan som nödraketer men det behövdes aldrig. Jag fick knappt några hungerkänslor och benen fortsatte att leverera ofantliga watt under hela rundan. Det var nån sorts Alfa Romeo-träff idag så på vägen mellan Skokloster och Bro mötte jag ett 50-tal härliga Italienare i olika färger och årsmodeller. Nån dag ska jag köpa mig en sommarbil.

En annan grej. Ni kanske ser att det har kommit en ny logga i högerspalten. Det är en länk till Conti testteams blogg. Jag ska ju köra Vätternrundan med det gänget. Målet är att köra på under 7,5 timmar. Alltså 41 km/h i snitt i 30 mil. Jag vill inte bara hänga med längst bak utan jag vill hjälpa till och göra mitt jobb i klungan. Nu är det 6 veckor kvar och jag börjar bli lite nervös. Jag kan ju inte cykla snabbt. Jag är hyffsad på att cykla långt, och att fota mig själv på Monarken. Men som sagt, det är 6 veckor kvar. Jag får helt enkelt spänna vaderna och ta mig utanför bekvämlighetszonen lite oftare. Kul ska det bli i alla fall. Natasja och Leo har gjort ett riktigt bra jobb med sponsorer och annat. Duells ställer upp med kläder, hjälm, glasögon och däck./J

6 kommentarer:

martin sa...

Ska inte du köra på Sub 6 med Phil? eller det var nog inte ömsesidiga planer? :)

STIZZE sa...

Det fixar du! Upp och kötta bara.. SHUT UP LEGS!

Traveller sa...

Du kan fixa det Mollo!

/schture

Anonym sa...

30 mil är jätte, jätte långt, mollo!

/Toni

Johan Andersson sa...

Det kommer aldrig gå..

N sa...

Mr Tabata says; "No ploblem, Mollo-San, velly, velly slong."