Morgonpigg runda och premiär gånger tre!

Hängde med Bjorre och Matte på deras papparunda igen. Upp och hoppa 04:00, fylla flaskor, trä på lycra-kostymen och iväg. Idag var det premiär för både KBCK-jackan, KBCK-sommartröjan och de nya tubhjulen. Hjulen kändes riktigt bra, snabba och sprättiga. Jackan blev genast en favorit och sommartröjan kändes extra snabb.

Vi körde samma runda som sist, och minst lika snabbt som sist. Roslagens vägar uppmanar verkligen till skön cykling. Mina ben kändes inte lika döds-stumma som sist så Bjorres döds-attacker upplevdes inte lika kränkande idag. På Söder träffade jag Richard så då fick jag tillfälle att blotta den nya tröjan. Han såg mycket imponerad ut. Efter 11 mil och nästan fyra timmar smakade det riktigt gott med en Runekaka till frukost.Snyggaste jack- och gubb-kombon i klungan."Jag ser ljuset lillskorpan."Solsken innan 06.Inbjudande Roslagsvägar.Tack för en riktigt bra start på dagen.
/J

11 kommentarer:

mattel sa...

tack själv. det är inte alls någon dum start på dagen det där.. :)

undrar när bjorre ska vara lite sliten i benen?

Tille sa...

Vi andra har gillar den där jackan ett tag.
Någon morgon ska jag smyga upp och gömma mig vid Vallentunasjön så man får vara med.

Patrik Skolling Möller sa...

Jag fattar inte hur du kan skriva att Runekakan är god ? Du spyr ju jämt av den ? :)

Skön runda medans jag sov. Avis.

-Skogling

Bjorre sa...

Grymt bra start på dagen!
Mattel: Idag var jag sliten i benen, å nu är dom döda..

Markus Lindholm sa...

Vad har dom andra två jönsarna på sig egentligen?

Anonym sa...

En vittröjad kukballe cyklist siktades på Ekerö med Hovet ikväll.....vem kan det ha vart?

//Axel

Markus Lindholm sa...

Tille

Tille sa...

Japp, stilig som få igår. Såg inte dig, Axel. Var gömde du dig? I någon av sub-klungorna :-)
Dessutom trodde jag att du kände igen mig...

/T

Anonym sa...

Fina vägar verkar det som, var går den där rundan? Man blir ju nyfiken :).

/Mike

Richard sa...

Jupp, jag var grymt imponerad av tröjan :)

Richard sa...

Tydligen räcker det med 47 mil på ett dygn för att hamna i tidningen numera:
metro

Dessutom är de två, lite fusk? :P

(Blev påtvingad en tidning i ett väntrum i fredags!)