Snart är våren här!

Nu borde det inte vara långt kvar till våren och till den första rundan på räsern. När den dan väl kommer så är det inte en dag för tidigt. Den här vintern har jag försökt lägga så lite tid som möjligt på träning. Jag har strykit roliga långrundor och hoppat över de första vinter-breveterna. Den tiden jag har lagt på träning har varit så effektiv som möjligt för att kunna vara hemma med familjen så mycket som möjligt. Det har funkat riktigt bra tack vare ett bra träningsprogram och en förstående sambo. Nu när jag har varit så duktig så hoppas jag att hon blir ännu mer förstående när cyklingen drar igång på riktigt.

Även om det har funkat så börjar jag lite less på att gnugga Monark nu. Ni som bloggläsare har ju också blivit lidande. Hur kul kan det vara att se samma gubbe sitta på samma Monark och riva av samma pass vecka efter vecka. Med lite tur kommer jag köra min första brevet den 26:e mars. Det är Täbys fula 20-milare som gäller då. Helgen efter går Tumbas 20-milare som jag också tänkt köra. Efter det kommer helgerna och långrundorna rulla på snabbt. Så som planen ser ut nu så kommer det bli ett riktigt bra år med många spännande rundor.

Idag fyller min lilla Viktor 5 år så det kommer firas stort hela helgen. Grattis killen!


Ge mig torr asfalt och ett gult stämpelkort.

/J

5 kommentarer:

Vic sa...

4*Hurra för Viktor!!!

Patrik Skolling Möller sa...

Jo, sannerligen. Den där bilden går inte av för hackor. Jag valde att ej cykla i sjöar idag. Jag tog bilen. (Man hade ju bråttom hem till ölen också)

Krama lillkillen från Skogling ;)

-Skogling

Lennie sa...

Hälsa grabben och ett stort +1 för "Ge mig torr asfalt och ett gult stämpelkort."

Vito sa...

Grattis Vicke :)

Tille sa...

HURRA! HURRA! HURRA! HURRA! för BajsViktor! :-)