3 timmar snackcykling med Nypan.

Vaknade med ett stämjärn i pannloben. Gårdagens amaronechock hade gjort KAOS med mig. För att inte falla för djupt i dekadensen stack jag ut på en liten Bålstasväng med Nypan. Vägarna ut till Lilla Paris var isiga och spännande. De och en brutal motvind hjälpte till att hålla skrattet borta. På ett spontant pinkstopp tänkte jag lyxa till det med att bjuda Nypan på en av mina hemkokta energikakor. En trevlig gest helt enkelt.

-Är det här de misslyckade eller de som blev bra?
"Vad menar du?"
-Är det här de som blev bra?
"Antyder du att det är nåt fel på dem?"
-De andra måste ha varit väldigt mjuka.
"Vill du ha kaka eller inte?"
-Förlåt jag tänkte bara... Men de smakade bra.
"Har du pinkat klart så vi kan köra vidare?"

Sen pratade vi inte mer om det, men jag antecknade i mitt lilla huvud att Nypan inte kommer få nån mer kaka. Vid Canyon city vände vi upp mot draget och fick vinden i ryggen. Solen sken och livet lekte och vi susade raka vägen hem till casa de Mollo där det bjöds på kaffe och mackor. 3 timmar inklusive snittpuls, snitthastighet och 8% effektförlust.


KBCK! "Klapp-klapp-klapp."


...Men de smakade bra...

Ögongodis för Bålstaborna.

Tack för en strålande runda Anders!
/J

6 kommentarer:

Nypan sa...

Ha ha ha.
Tack själv för rundan och kaffet efteråt. Och dom hemgjorda energikakorna var ju goda. Kan du göra några som tar bort motvind, så är det full pott :-)

Anonym sa...

O la la! KBCK:s mysgubbar alla kategorier!

Tille sa...

Jag funderade på att ansluta till rundan idag. Men eftersom jag inte visste hur jag skulle hantera kakorna, så jag höll mig på andra sidan vattnet.

mattel sa...

Jag.. äh.. hörs. :)

Tony sa...

Grymt. Jag trodde inte att ni i KBCK varken stannade eller drog ner byxorna när ni pussade ;-)

Tille sa...

På den riktiga KBCK-turen körde vi solo utan stopp, frukost, lunch eller fika. Men byxorna var nere.