Smärta och hjärta...

Körde fyror igår och fick sån fantastiskt härlig smärta i benen. En bra hård smärta som gick att jobba med. För att mjölka ur det sista så avslutade jag med två försök på 6 watt/kg. Det tog inte lång tid innan låren sprack. Ena vaden krampade och jag somnade nästan i duschen. Sen var det dags att borra och skruva i Viktors nya rum. Linda blev sur för att jag sa att jag var trött. Pappa Johan bet ihop och tog det som en man, jag knöt näven i fickan och borrade vidare. Det blir borr och skruv ikväll också. Men även en timme Monark.

Ibland brukar jag tänka på vad jag skulle göra om jag inte cyklade och körde intervaller? Hur skulle jag få mina kickar och hur skulle jag tillfoga mig den smärtan jag behöver? Jag skulle väl antagligen hänga uppspänd på ett kors i nån källare med krokodilklämmor, gagball, chaps, strap-on, bilbatteri, stuffed turkey, knytnäve, blockljus, pannlampa, djurhuvud, kines, stålgalge, ja det mesta man kan hitta på internet antagligen. Jag ska nog inte sluta cykla.../J

3 kommentarer:

mattel sa...

härligt.

cyklingen tar fram det bästa hos oss helt enkelt. :)

Tille sa...

Vadå skulle...

Road-Kill sa...

HAhaha...sjukt kul!