Jag väger som en 3-åring!!

Imorse fick jag en glad överraskning på min dagliga invägning. Vågen stannade på fina 63.0 kilo. En sån här triumf måste det såklart bloggas om så jag bildgooglade på "63 kilo" och fastnade för den här lilla gynnaren. Han väger 63 kilo och är 3 år gammal, killen till vänster alltså. Det är rätt bra jobbat. Jag har snart hållit på i 38 år och har precis kommit till hans nivå.


Även om det var utlagt som en skoj nyhet på nätet så är det ända rätt tragiskt. Hans föräldrar har bäddat för ett tungt och kort liv.

/J

4 kommentarer:

Tobbe Arnesson sa...

Hittade du inte den här bilden?

Johan Mölleborn sa...

Alohol nej tack? Nej tack.
Alkohol ja tack! Tack.
/J

Nypan sa...

Det borde finnas både vikt och åldersklasser i gubbcykling. &3 kg skulle jag väga utan ben. Det skulle finnas en sån klass också?

Anonym sa...

Kan man väga så lite?

//Ankan