Brott och straff.

Brottet var att Benen vek ner sig på sista minuthöjningen på sista dödstjugan. Straffet blev en Tabata. Känslan i kroppen var en blandning mellan en isskulptur och nyckelharpa. Nu är alla glada igen och vi ska fira med vin. Det är så vi jobbar i förorten. Brott, straff och belöning.


"Där fick ni benjävlar."


/J


7 kommentarer:

Tille sa...

Känslan av att behöva lägga sig över styret på Monarken efter den där strafftabatan medan benen tvingas trampa vidare är obeskrivlig.

Tom sa...

Bra kämpat, Raskolnikov.

Snarkus sa...

Du kan fan måla med ord, en isskulptur och en nyckelharpa!

STIZZE sa...

Hur fan kan du bli så svettig, vek fläkten också ner sig? :)

Johan Mölleborn sa...

Tille, visst är det härligt!

Tom, tack men jag kände mig mer som dottern Sonja igår.

Snarkus, tack sånt värmer.

Stizze, jag kör med dubbla fläktar men de sista dagarna har jag svettats grymt mycket. Måste nog köpa en AC också.

Tri Peter sa...

Hej. Vet att du köpte din monark beg, men om du fått välja- hade det blivit 874 eller 828 idag?

Johan Mölleborn sa...

Jag skulle nog välja en 828 idag, en sån som jag har alltså. Men i vissa fall så skulle jag gärna ha en 874. Det jag gillar med 828 är att det är lätt att ändra motståndet, jag antar att det är rätt lätt på 874 också iofs.
Jag tror att du skulle bli nöjd med båda två. De har båda sina för och nackdelar.
Om du ska köpa nytt så kan du kika på Kettler eller Wattbike också. De verkar riktigt bra.
Men dyra.
/J