Spända skinkor och skakande lår.

Igår körde jag lite Monark innan middan. Jag har alltid kört på 100 i kadens men efter första fyran på 310 watt sänkte jag kadensen till 90. För att hålla kvar watten på 310 så höjde kp till 350. Helt plötsligt gick det lättare. Från att vara ångestfullt svinjobbigt på gränsen till självsprängning så blev det bara jobbigt. Jag fortsatte de tre sista fyrorna på samma sätt och kunde nöjt slå mig ner i soffan för att kolla på valvakan.


Imorse körde jag ben på gymmet i källaren. Benen skakade skönt i duschen efteråt. Nu känns mina skinkor spänstiga som fin prosciutto, snäppet bättre än förra veckans knäckebrödsskinkor. Ikväll blir det nog lite mer Monark. Det var ju så himla enkelt nu när jag sänkte kadensen.
/J

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nääh, nu börjar det bli jobbigt att läsa din blogg igen, mollo ;-)

/Toni

Tobbe Arnesson sa...

Jag har en elmotor du kan få, kopplar du på den blir det ännu enklare!

Niklas Källström sa...

Jag blir lite lätt stressad när jag läser din blogg Johan men också inspirerad att kämpa vidare.

//Niklas