Snabbcykling i Lövsta.

Herr Ryckling bjöd upp till snabb skogscykling i Lövstaskogarna. Jag som bor 100 meter från stigen kunde inte låta bli. Det är lite för länge sen jag körde min stackars Trek. Jag och Skogling hojade till Preem där Rippa och Fredrik väntade. Sen snackrullade vi till skogs.

Vid skogskanten gör Ryckling det han gör bäst, rycker. Sen höll han rycket tills vi var klara med rundan. Bra drag och riktigt fina stigar. 4 starka (förutom jag) gubbar som fräste så hårt vi kunde. Rippa överraskade med riktigt bra tryck i benen.

Nu är jag trött i händerna och underarmarna och tänkte klicka in på nån tysk sida för att köpa fortare däck och nåt i kolfiber. Jag måste göra nånting åt min stackars skogshoj. Tror de däcken som sitter på är 4 år gamla.

Obligatorisk gruppbild vid tutten.

Tack för en riktigt härlig runda.
/J

10 kommentarer:

Tille sa...

Fånig runda med fåniga cyklister. Skönt att jag kunde jobba över istället.

mattel sa...

min ss hade ändå inte räckt till. :)

ser ut att ha varit en skön kväll.

Rippa sa...

Fan va gött det var. Hade ett fånflin på läpparna hela vägen hem.

Patrik Skolling Möller sa...

Tack för sällskapet ! Det är alltid kul att få guida lite i hoodsen.

Det är bara köpa RK 2,2. Du kommer garva läppen av dig.

Rippa borde ha tempobåge på sin jonne. ;)

-Skogling

Mamme1 sa...

"Rippa överraskade"??
Om den karln någon bonkar eller har en snigelslö dag så skulle han överraska, när han sprätter är allt som vanligt.

Mummel1 sa...

"någon gång", skulle det va :)

Rippa sa...

Mamme, herrarna har mest sett mig larva runt på lvg cykel. Och där tuggar jag mest styrlinda med tusenmetersblick ;)

patrik sa...

Låter bra, när jag väl lyckats ha ihjäl halsontet kommer jag bli kungligt kränkt, vilket är precis det jag tänkte vara mitt mål den här och nästa säsong. Sen kanske jag kan motivera köpa av nya cyklar...:)

Niklas Källström sa...

Skönt gäng!
Har Skogling nätstrumpor på sig....eller spelar bilden ögat ett spratt :)

//Niklas

Patrik Skolling Möller sa...

Pff... Vad tror du? Skulle jag cykla utan nmätstrumpor ? ;)