Fikarunda med delar av VR-gänget.

Jag vet inte om jag har skrivit det tidigare, men jag ska köra Vätternrundan nästa år. Jag ska försöka hänga med Leos snabbgäng som siktar på sub 7,5 timmar. Det betyder ett snitt på 41 km/h i 30 mil. Mer om det senare.

Idag var jag ute med några av det gänget på en fikarunda i Roslagen. Toni, Magnus, Ecke, Pilen och Calle. Jag har softat lite med cyklingen sen jag kom hem från Italien så det tog inte lång tid innan kroppen var full av syra och munnen var vidöppen. Vi körde 45 km innan fikat. Snittet låg strax över 36 och jag flög av i en av de sista backarna. Ecke och Magnus mosade ner mig helt. (Jag är gammal och så körde jag ben i fredags)

Efter fikat dröjde det inte länge innan det var nån som höjde tempot igen. Sen var det fullt ställ hela vägen tillbaka. Magnus var på kränkarhumör och gjorde sitt bästa för att mosa oss. Jag fick faktiskt se en mänsklig sida hos Toni idag, han släppte i en av Magnus monsterförningar. Men det kommer nog dröja innan jag ser nåt liknande igen. Efter 45 km med 36 i snitt var vi tillbaka på Vikskolan. Det blir mycket snabbcykling nästa år.Tack för en härlig fikarunda.

/J

9 kommentarer:

Tille sa...

Jag är tydligen också gammal och körde MTB igår...

Johan Mölleborn sa...

Har du köpt en nu eller?
Det är förjävligt att vara så gamla som vi är.

Patrik Skolling Möller sa...

Tack för den här tiden Johan. Det har varit kul att få lära känna dig under dom senaste 6 åren. Kanske ses vi på ICA någon gång ibland. ;)

-Skogling

Markus Lindholm sa...

45km? Det är ju lika dålig distans som jag och danne kör. Nu får ni skärpa er :)

Magnus Olander sa...

Tack för en härlig fikarunda. Nästa gång skruvar vi upp tempot ;-)
Jag glömde säga att jag smörjde vevlagret i fredags, måste varit därför det gick fort ;-)

Magnus

Tobbe Arnesson sa...

Ja, om man nu av någon djävla anledning ska köra VR är det väl bäst att få lidandet avklarat snabbt!

;)

Anonym sa...

Vänta bara tills jag har en snabb cykel ;-)

Oj va stark Magnus, men också Pilen och Ecke var!

/Toni

Öijer sa...

Våren/sommaren 2011 tänker jag åka ner till Stockholm för att bli kränkt av och ligga med gubbar.

Ecke sa...

Det var trevligt att träffa er, vi får dra ihop ett gäng rundor framåt!
Öijer: det låter som en toppenhelg!