Ensam, lättklädd och svettig i skogen.

Hade lite spring kvar i benen idag så jag studsade ut på skogshojen en timme innan middan. Eftersom hojen bara har använts sporadiskt de sista åren så var även dämparinställningarna lite sporadiska. Idag tror jag faktiskt att jag fick till det. Det kändes rätt hyffsat i alla fall. Så om det inte regnar imorgon så kanske jag slipper bli ifråncyklad av Skoglingen.

Jag väntar på paket också, mitt hemliga vapen. Det blir nya däck på skogshojen. Ett par Conti Race King 2,2 supersonic. Eh, nu var det ju inte hemligt längre. Nåja, allt som kan göra mig snabbare är till hjälp. Jag behöver alla fördelar jag kan få. Rätt inställda dämpare, nya däck och ett antal spanska ryttare utslängda i skogen kommer nog tippa marginalerna på min sida på nästa runda.


Hoppas ni antecknade det här för mer spännande än så här blir det inte på bloggen ett tag framöver.
/J

5 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Spännande..... Har själv varit sugen på Contis Black Chili modeller ala lättare vikt ett tag..

Patrik Skolling Möller sa...

Hoppas det regnar imorgon. :)

Anonym sa...

Vadå inte mera spännande än så här på ett tag? Ska Du lägga ner bloggen?

Stefan sa...

Lättklätt?
Well, this has all been one big tease.

STIZZE sa...

Jag bytte nyligen från race king, så som vädret ser ut cyklar jag snabbare med dubbelt så tunga traktordäck