Självdistans..

Jag har haft dåligt med självdistans på sistone. Så idag stack jag iväg på en kortare distansrunda med mig själv som sällskap. Vädret var rätt mulligt med morgondimma och lagom temperatur. Jag körde den gamla vanliga vägen till Bålsta och sen över motorvägen till I1 och hem igen. Det blir strax över 7 mil. Alldeles lagom för att hinna och duscha och sen pipa iväg på lunch hos svärföräldrarna.

Vacker vy utanför Lilla Paris.

Jag kan cykla med en hand.

Jag stödjer Stefan Määttäs kamp mot orättvisor.

/J

5 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Mysigt, mysigt. Själv var jag ute i 1 ½ timme i skogen. 23 km självdistans.

Det var helt galet fint i skogen. Helt vindstilla och varmt disigt solljus.

Jag kostade på mig en vurpa på en berghäll. Black Chilli lurade mig lite där. ;)

-Skogling

Nypan sa...

Tur att du inte ringde mig då. Då hade du inte fått din självdistans.
Var vägen avstängd bakom lilla Paris fortfarande? Jag fick cykla genom Downtown förra helgen.
/N

Johan Mölleborn sa...

Vägen var avstängd. Jag trodde först att det var Lilla-Paris-bor som ville bilda en egen stat. Men sen läste jag skylten, vägbygge under vintern. Tog också the sceenic route genom byn och fyllde hjärta och själen med vackra intryck ny energi.
/J

mattel sa...

första rundan med KBCKs vinterjacka? :)

skönt att klämma iväg ett par mil på morgonkvisten.

Stefan sa...

Fint, kampen fortsätter!