40 minuter King of Rock n Roll.

Tröskelpass stod på schemat idag. Alltså det schemat som jag hittar på efter humör. Efter 10 minuters uppvärmning grillade jag mig själv med 40 minuter på 250 watt, eller 3,8 watt/kg som de seriösa wattarna säger. Det ska nog kunna höjas till nästa gång. Jag borde fixa 2x20 på 260 eller 270 watt om jag är på riktigt bra humör. Dios bästa låtar i lurarna. Det blir inte bättre än så. Nu ska jag iväg och kränga hjul. Jag har lovat Viktor att vi ska kolla på vägbyggen så han får också åka med. Linda, magen och hunden får stanna hemma.


/J

7 kommentarer:

Stefan sa...

Vad är det för matta du har dära?

Tom sa...

Du är ju 10 kg lättare!

Johan Mölleborn sa...

Stefan, det är nån sorts gummimatta som ska tåla olja och vatten. Så i teorin kan jag köra intervaller insmord i Hawaiian tropic.

Tom, men vad gör det när man är svag?
/J

Fikasvettot sa...

Kränga hjul? Skall Tille komplettera samlingen?

Tom sa...

Det hjälper lite.

Anonym sa...

Titta på vägbyggen? Ska Viktor bli civilingenjör?

Anonym sa...

DIO????
inte undra på att du kan kräma ur massa watt. vem som helst skulle försöka cykla ifrån de hörlurarna
Bollen