Tempogubbar på vift.

Idag var det premiär för min tempostrut. Den har legat på hyllan i ett år nu så det var verkligen dags. Nypan föreslog att vi skulle damma av gubbkropparna med lite tempokörning på kvällen. Eftersom jag inte har nån tempohoj så fick min gamla Pedal Force en ansiktslyftning med kortare styrstam, tempopinnar och Zipphjulen. och vips såg den rätt skaplig ut.

Vi rullade iväg mot Järfälla där det finns en bra väg som är nån kilometer lång. Den vägen körde vi sedan fram och tillbaka så fort vi orkade. Mina ben var fortfarande lite spaka sen i lördags så syran kom snabbt, men fan vad kul det var. Man får en helt annan fart när man ligger i tempobågen. Högprofilshjul och tempostrut gör det sista lilla extra. Idag blev det mycket snack och cykelinställningar, nästa gång blir det på riktigt...
Nypan kröker rygg.


Jag försöker se snabb ut.

En gubbe, två cyklar.


Vårt filmteam var med och dokumenterade kvällsträningen. Man kan först tro att det är Cancellara som susar förbi, men om man kör filmen i slow motion så ser man att det är jag.

Tack för en kul kväll Nypan.

/J

Kommentarer

Nypan sa…
Tack själv.
Festlig känsla när man ligger i 50 knyck och ökar. Festligt känsla när det brinner så där skojsigt i benen också :-)
/N
Säkert skitfestligt men det festligaste är ändå tempostrut. Inget knäcker tempostrut! :-)
Har ni inte hjälmarna bak-o-fram?

Tack för att du la ut filmen i slow-motion så man slapp tro att det var Cancellara!
Jörgen sa…
Lysande! Di platsar ni på något tempo i SMACK-serien på onsdagarna. Där är vi många gubbar. :)
Såg kul ut. Jag har inte råd med en tempostrut. Så jag får vara utan tempocykling. :)

-Skogling
Vito sa…
Ni ser riktigt aero ut..faktiskt.

Nu fick jag suget att sticka ut och premiärtesta tempocykel och struthjälm :)
Ser bra ut!
Då förväntar jag mig två KBCK:are imorgon på SMACK-serien... :)

//Niklas
mattel sa…
jag måste köpa tempopinnar nu.. det är dags, jag känner det. tempopinnar.. jag behöver.
Tille sa…
VA! Inga diskhjul? Åtminstone nypan borde väl ha diskhjul!
Jag är besviken.

/T