4 timmar kantvind.

Kom just in från en 10-mils blåsig runda. Igår hade jag tankar om att köra Mälaren runt idag, men när jag kollade på SMHI.se så ändrade jag mig ganska snabbt. Det fick bli halva distansen istället. Benen kändes fortfarande trötta och vinden gjorde det inte bättre heller. Festligt nog blåste det från alla håll så det blev aldrig nån ren medvind att mysa i. Ja just det, det regnade och snöade också. Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på Fleche Vallonne.


/J

7 kommentarer:

mattel sa...

bra kört i det här skitvädret! :)

flickvarvet hade nog inte varit så skoj idag, trist väder och inte jätteroliga vägar.

Johan Mölleborn sa...

Jag kände det när jag kom hem igår. Det hade inte varit så jättekul att fortsätta 4 timmar till i det vädret.
/J

Tille sa...

30 dagar kvar till Nove Colli. Kanske dags för mig också att trappa upp träningen. Eller så nöjer jag mig med att blogga om att komma i form.

Johan Mölleborn sa...

Det brukar ju räcka med att bara blogga, men efter helgens 30-milare så kände jag mig tvingad att cykla på riktigt. Livet är tufft.
/J

Jörgen sa...

Låter jobbigt att vara proffs.
/J

Vito sa...

kantvind är bättre än motvind som kommer nerifrån uppifrån..

Du ser smal ut på fotona..äter du riktigt med smör? .)

Nypan sa...

Snygg jacka. Den är mullig i både kantvind, motvind och medvind. Fast allra bäst på en vindstilla after-bike.