Några små saker innan lördag.

Ohoj cykelvänner!

Om ni tittar på den högra kolumnen så ser ni en nu gadget, den som heter SMS-rapporter från 40-milaren. Den är länkad till min Twitter. Tanken är att jag ska sms:a kortare statusrapporter dit. Tror det kan bli ganska kul för er på de längre loppen. Om ni inte tycker att det är kul får ni väl hålla handen för skärmen så ni slipper se eländet.

Imorgon blir premiärturen för Twitter-gadgeten så vi får se hur det går. Jag räknar med succé. En annan grej som blir premiär imorgon är min GPS. Jag tror jag har lyckats installera all teknisk smörja i datorn och på GPS:en så det ska funka. Med lite tur har jag lyckats ladda in morgondagens rutt. Det märker jag imorgon. GPS är egentligen inte min grej. Men det verkade rätt smutt på LEL förra året när Ari körde GPS och jag körde vägnoter.

Uppladdningen inför lördagen är väl inget att hurra för direkt. Med tanke på att jag varit sjuk hela veckan så kan den här rundan bli "ett episkt lidande av utdragen karaktär" som den gode Reimert sa. Men det är nåt i det där episka lidandet som lockar.

Så här ser hojen ut när den är långrundekittad. Väskan behövs egentligen inte på en 40-milare utan den får hänga med för sakens skull. Det är ganska skönt att slippa ha ryggfickorna fulla. Lampan är också onödig för den här rundan men den får hänga med för att testa batteritiden på ett nytt batteri. Gubben som kommer sitta på sadeln är också rätt onödig, men det var ingen nyhet.


Till sist bjuder jag på en liten bild på Chianti. Familjens nya kamphund. 3 kilo Dvärgschnauzer. Just nu ligger han och sover under matbordet men så fort jag är klar kommer han vakna och skutta runt i huset.

Det var allt för idag. Ses imorgon igen.

/Johan

13 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Chianti var ju löjligt söt.

vito sa...

..sköna små voffsingar dom där :)
Snajsat till din ultraloppslångacyklingspecliazeid fint.
Funderar på en sån där väska vid överöret fast med vätska i,rödvin eller vatten eller glykol till gubbtempoloppen.
Med ett sugrör rätt upp i nyllet..skvätt skvätt ..

/Vito

Tobbe Arnesson sa...

Åker Chianti bitch i väskan?

Bryt ett revben imorgon, eller hur man nu oönskar god tur.

Patrik Skolling Möller sa...

Söt hund. :)

Lycka till i morgon. Du kan ju ringa mig om du är ledsen. Så kan jag viska lite dirty word i ditt öra. Så skall du se att du bli pigg igen.

-Skolging

Linda sa...

Chianti skulle nog gärna "bitcha" lite för att få följa med på åkturen. Han sitter klistrad vid en vart man än håller hus... Ett litet skägg av separationsångest e va han e!

Guran sa...

hej, Vad är det för väska du använder? Tycker du att den funkar bra? Blir det för sladdrigt att bara ha den infäst i sadelstolpen?

mattel sa...

fan nu kommer jag sitta klistrad och toktrycka F5 hela dagen! :) hoppas det blir en bra runda. lycka till och jag är avis och allt det där.

inga crudskärmar på hojen? tänk om det stänker?

skyltspurt FTW!

Anonym sa...

Lycka till imorgon! Kul med SMS'or!

Jag slipper ju som tur är att cykla eftersom jag redan har drömt hela 40-milaren :-)

/Toni

Tille sa...

Jag kommer ha tokspännande Twitteruppdateringar från 70-årsfesten istället.

Ingen IM-väska? Det kan vara bra att veta att inte lampan och GPS strular till varandra heller. Jag har inte haft några problem, men testat är testat!

Bjorre sa...

Tille: Jag komma å följa dina uppdateringar istället. Cykling är blaha-blaha!

Johan Mölleborn sa...

Då ska jag se till att sma:a mycket så ni har nåt att göra imorgon.

Guran, väskan sitter fast. Den funkar till och med att spurta med.
/J

Fikasvettot sa...

Bra initiativ. Varför cykla själv när man kan läsa trams från nån som gör det?

Bon Voyage!

Nypan sa...

Söt vovve. Han får plats i den där Rixen & Kaul väskan.
Hoppas ni får en fin runda i morgon.
/N