Sjukstuga +ANNAT.

Ni kanske undrar varför jag inte har skrivit nåt på några dar? Ni tror säkert att jag har ätit och druckit mig så fet så jag inte når fram till tangentbordet längre. Det stämmer till viss del, men det är inte hela sanningen. Jag har nämligen lyckats dra på mig nån dryg sjukdom också. Symptomen tyder på Ebola eller värre. Det är förstås väldigt synd om mig. Jag hade ju tänkt kränka sönder mig fullständigt på monarken den här veckan för att vara i toppform till 40-milaren på lördag. Nu får jag kränka mig i rodelläge på soffan istället.

Idag har jag fixat hojen för helgens långcykling. Inte för att det är så otroligt långt, men det är ändå tillräckligt för att börja testa långcyklargrejerna. Sadelväskan är fastskruvad, lampan monterad och batterierna laddade. Ska försöka förstå hur min nya GPS fungerar också. Har tänkt köra med det på långrundorna.

Förra veckan fick jag en knippe tuggummin med koffein i. De ska testas på lördag. Tror de kan bli riktigt bra på långrundorna när livslusten har försvunnit. Då får man både fräsch andedräkt och lite kemisk pigghet. Tänk om det fanns tuggummin med både koffein och rödvin. Det hade varit smidigt.

Jo en sista grej, min sambo har köpt en hund. En liten Dvärgschnauzer som heter Chianti. Löjligt söt och jättesnäll. Men det betyder också att jag har gått från att vara cykelproffs till att vara hunddagisfröken. Inte riktigt vad jag tänkt mig nu när våren äntligen är här. Livet är tufft ibland.

Det var nog just det hela inlägget skulle handla om, livet är tufft. Tänk på det när allt flyter på.
/J

8 kommentarer:

Anonym sa...

Tufft liv som proffshunddagis.

Jag träffade en 10-veckors goldenretrievervalp i måndags. Han var löjligt söt.

Mikael Carlsson sa...

Krya på dig grabben.

Amir sa...

Krya på dig Johan så får vi köra en runda nästa vecka kanske.

Tobbe Arnesson sa...

Krya på dig!

En Dvärgschnauzervalp får du väl lätt ned i ryggfickan?

Nypan sa...

Alla proffs har hundar.
( fast dom har säkert egna hundskötare också )
Du får väl börja rappa med Dogge Doggelito istället för att cykla. Då ska man ha hund och kan vara småkrasslig.
/N

Bjorre sa...

Kan jag lämna mina hundar på ditt dagis nu då Mollo?

Patrik Skolling Möller sa...

Fan vad bra att ni köpte hund. Det vara bara det saknades. Den var jävligt söt ! :)

Och du, 40 mil är jätte kort.

Krya på dig !!

Anonym sa...

Hoppas du mår bättre baby !

Kanske kunde tugga betelnöt under långcyklingen istället...

Du får ju slänga upp en bild på nya familjemedlemmen..

/Vito