6 timmar distans med belgiskt avslut.

I onsdags stack jag, Amir och Robban ut på en Ekerösväng. Linda skulle hämta Viktor så jag hade en hel proffsdag framför mig. Så efter dagislämning så möttes vi vid Vivo Knallen. Sen styrde vi vinterpendlarna mot Ekerö. Vi tog långsvängen förbi FRA, Skå-Edeby, Svartsjö, Kungsberga, Sånga-Säby och tillbaka via Svarsjö. På hemvägen fick vi vinden i ansiktet. Kall och tung.

När vi kom tillbaka till FRA efter 3 timmar så vinkade jag hejdå till grabbarna och vände tillbaka ut mot Ekeröarna igen. Jag skulle på möte med KBCK klockan 17 i bromma så jag kunde cykla 4 timmar till innan det var dags. Det gäller att utnyttja proffsdagarna till max.


Vägarna såg precis likadana ut andra varvet och vinden var precis lika kall och tung när jag fick den i ansiktet. Men benen kändes bra och jag pinnade på 3 timmar till innan jag stolpade in på Sorbon i Bromma. Efter 6 timmar och 15 mil satt den första veteölen som en smäck.

Efter ett tag började det ramla in KBCK-gubbar och mötet var igång. Många väldigt viktiga och bra beslut togs. Det dracks en hel del öl också så de flesta sakerna vi hade beslutat om glömdes bort lika snabbt. En riktigt kul sak var att vi äntligen hade fått våra klubbtröjor. Mer om det senare. Snygga tröjor för snygga gubbar helt enkelt.

Tack för en härlig runda och för en härlig kväll.

/J

8 kommentarer:

Unknown sa...

Grymt pass! Swixmössa har du också, stiligt!!

Johan Mölleborn sa...

Man vill ju vara lite extra snygg när man ska på möte och allt. :)
/J

Patrik Skolling Möller sa...

På min blogg finns det åtminstone bilder på underverket. :)

Det var kul igår. Men vad var det för "doft" ?

-Skogling

Unknown sa...

Ja, det är klart du ska vara snygg då!

mattel sa...

var det våren eller bara mental träning att köra två varv på ekerö? :)

tack för igår, det var skoj! snart kan jag dricka öl som folk igen.

Nypan sa...

Jag tror det blev nån öl för mycket igår. Eller nån för lite.
Men det var fint.

Tille sa...

Tur att jag inte pratade med dig. Jag hade blivit så avundsjuk att jag hade varit tvungen att... Eh, ta en öl till?

Amir sa...

Hann du med bara två rundor? Det var när och jämt jag orkade ta mig hem efter den första rundan.
Tack för en trevlig träningsrunda!!