Statusrapport bland rödbetorna

Nu har jag ätit/druckit rödbetor i sen i söndags. Jag har hällt i mig 500 ml rödbetsjucie om dan. Oftast har det blivit hela skvätten på kvällen men nån dag har jag delat upp det på morgon och kväll. Under veckan har jag tränat och pendlat som vanligt.

Jag vet inte om det är inbillning eller om det verkligen är så, men det känns lite lättare att cykla till jobbet nu. Även om jag har kört ett hårt intervallpass på kvällen så känns benen helt ok när jag cyklar till jobbet dan efter. På gympassen känner jag inte nån skillnad. Men å andra sidan prioriterar jag inte de passen och så äter jag ju ingen mat innan dem.

Jag känner inte så mycket mjölksyra längre, det har jag i och för sig inte gjort på länge. Det känns också som att jag kan ligga och köra halvhårt under längre perioder. Intervallerna är lika jobbiga som tidigare så där har jag inte märkt nån skillnad. Magen har kännts bra hela veckan och blodsockret har hållit sig stabilt. Däremot ser det väldigt festligt ut när jag går på toa. Om jag inte visste bättre skulle jag tro att nåt var trasigt i mig. Väldigt trasigt.


Jag får gneta på nån vecka till och se hur det känns nästa lördag när vi kör Witchriden. På onsdag åker jag till Aktivitus så jag får vila två dar innan det. Ikväll blir det rödvinsladdning. Äntligen!
/J

13 kommentarer:

Öijer sa...

Jag provade rödbetsjuice i tre dagar tidigare i år, skrattade gott när jag sedan urinerade. Det var ju helfestligt.

Unknown sa...

Nog är väl någonting i dig 'trasigt'? ;)

Tobbe Arnesson sa...

Om inte trasigt så väldigt knasigt. :) Går det inte att ta den aktiva substansen som piller istället? Då slipper man säkert pissa rött också, fast det kanske är det du är ute efter? :D

Öijer sa...

Om man inte gillar rödbetsjuice, det är faktiskt skitäckligt, så finns det gott om nitrat i bekämpningsmedel. Börja med att äta grönsaker och frukt utan att rengöra innan, om det känns magstarkt att gå direkt på bekämpningsmedlet.

Johan Mölleborn sa...

Jo det gör det. Men känns inte det lite fusktigt? Typ som att hoppa över julbordet och bara ta nubben.
Nä lite får man tåla.
/J

Johan Mölleborn sa...

Mitt svar var riktat till Tobbes fråga.

Bekämpningsmedel verkar ju prima. Då behöver man inte duscha så ofta heller. Win-win alltså.

Tobbe Arnesson sa...

Nitrat alltså, hur bra är det för njurarna? ;)

Tobbe Arnesson sa...

Förresten, vilken sorts nitrat? Det finns ju massor. :) Nitroglycerin till exempel...

Enligt livsmedelsverket innehåller färska rödbetor 20% avfall, bara en sådan sak. :D

Nypan sa...

Det du inte skrev, var att du inte druckit backluras nationaldryck ( rödvin ) på hela veckan. Kanske det påverkar? Men å andra sidan verkar det idiotiskt på riktigt.
/N

Anonym sa...

Backluras nationaldryck står och väntar i Björboholm nästa vecka när Du ska till Aktivitivus.
Du är välkommen om Du har möjlighet. Dubbelsäng på övervåningen eller bäddsoffa med TV och hela Viasats utbud på undervåningen.

Patrik Skolling Möller sa...

+1 på Nypan där. Det är bättre med rödbetor än vin.
Skall bli intressant att se vad du har i flaskan på dagens runda ? :)

-Skogling

Katarina M-I sa...

Spenat går ju bra det med, men man får inte samma färgeffekt i toaletten som med rödbetorna. Jag körde spenatsmoothie ett tag, mixade bladspenat med apelsin. Krydda med lite persilja. Riktigt gott.

/Katarina

Anonym sa...

Ha ha, härlig jordsmak på på det rödvinet)
Lycka till i GBG morgon;) kör inte sönder Monarken bara (jag ska ner om en vecka)
/Ricke SMACK