Sol ute, intervaller inne.

Jag är ensam med Viktor i helgen så all utecykling fick strykas från schemat. Istället passade jag på att köra lite intervaller på trainern när Viktor sov lunch. Efter jag bildgooglat lite på Toscana satte jag mig på hojen och värmde upp.


Jag skulle ha kört 4x4, alltså fyra gånger fyra minuter över syratröskeln, men det var så kul och Viktor sov så sött så jag körde 2 intervaller till. Passet kändes riktigt bra och med lite tur kan jag klämma ett liknande pass imorgon också.


Veckans cykling började bra men på torsdan fick jag ta bilen eftersom jag skulle hämta och lämna på dagis. Sen rosslade det i halsen så jag hoppade cyklingen på fredan också. Nu känns halsen bra igen så nästa vecka blir förhoppningsvis fullspäckad med cykling.
/J

7 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Synd att varken du eller jag funkade i spenaten idag. Det var nog en av höstens finaste dagar för skogscykling. Imorgon blir det skitväder.

Intervaller på trainern kan dock inte vara fel. Jag intervallsnyter mig. :(

-Skogling

mattel sa...

ahaa.. så det var 6st 4min du menade, jag trodde 6min x 4st. :0

bra jobbat iaf.

men köra intervaller två dagar i rad? är det verkligen bra? jag läste på www att man ska bla bla bla.. zzZZZzz.

jag ser fram emot måndagens intervallpass och så hoppas jag att det blir lattjo i vår/sommar när benen är på grönbete på asfalten! :)

Markus Lindholm sa...

germanstyle, graf och allt.

Tobbe Arnesson sa...

Snygga fyrkantsvågor där mollo, men du verkade vara lite trött efter intervall #2?

Johan Mölleborn sa...

Ha ha jag var tvungen att kliva av och höja farten på ena fläkten efter andra intervallen. Dagens i-landsproblem.
Jag har bara en fläkt med fjärrkontroll.
/J

Nypan sa...

Först trodde jag att det var börsens index som du hade grafer på. Sen insåg jag att det var en graf över alhoholintaget, per timme en vanlig lördag. Snyggt!
/N

Dag sa...

Dålig upplösning på intervallpasset ser inget data så jag kan inte skriva nåt fyndigt.

Eller styr alla fläktar centralt:

http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=135949350

eller

http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=139235597