Tävling! Vinn startplats till Skandisloppet!

Det var egentligen meningen att jag skulle köra Skandisloppet i maj men just den helgen ska jag åka till Bryssel med jobbet. Det är lite synd för det ser ut att bli ett topparrangemang med proffscyklister, proffskommentatorer och en och annan proffsbloggare. Jag har det verkligen kärvt som tvingas välja mellan roligt cykellopp eller en helg i Bryssel fylld av moules frites och Duvel. Kämpigt värre. Men jag överlever...

Angående Skandisloppet då. Där är jag anmäld till den långa motionsvarianten. Istället för att vaska startplatsen så tänkte jag lotta ut den här istället. Reglerna är enkla. Skriv bara i kommentarsfältet att ni vill köra så är biljetten er. Först till kvarn gäller!


6 kommentarer:

Nypan sa...

Jag vill köra Skandisloppet. Hade helst kört den med dig såklart, men man kan inte få allt här i livet.

Hoppas hoppas.

Johan Mölleborn sa...

Tråkigt snabb du var då! Grattis!

Unknown sa...

Du kan få dra mig runt Nypan, jag är också anmäld :)

Nypan sa...

Jippi!
Jag tar rygg på Axel och bara glider med.

Johan Andersson sa...

Får jag ta dig på rygg då Nypan?

Unknown sa...

Som glad amatör skulle det vara kul att se om min gamla Nishikihybrid håller varvet runt :-)

/Elias