Kolfiberhjulspremiär!

Ännu en helg utan vettig cykling. Igår röjde jag cykelrummet och vårfixade huset och idag fortsatte röjningen till eftermiddan då vi hade lite försenat födelsedagsfika med Lindas farbror och familj. Under tiden vi fikade så höll jag ena öga på kladdkakan och det andra på Milano-Sanremo. Så fort gästerna stack så slängde jag på mig cykelkläderna och sprätte iväg på hojen. Jag har ju inte hunnit testa de nya Kinahjulen än. Nu blev premiärturen i kortaste laget, jag sprätte upp för backen till Skogling där vi kollade den sista milen på Milando-Sanremo. Men hjulen kändes riktigt bra. På hemvägen bjöd de på det där härliga swoosh swoosh-ljudet som man vill ha. De kommer funka fint på Mallis om 33 dagar. Cykelrummet blev riktigt bra. Jag kan konstatera att jag har samlat på mig väldigt mycket cykelprylar. Jag hittade 10 cykelhjälmar och ett 50-tal flaskor. Hälften av flaskorna slängdes men hjälmarna fick ligga kvar som minne. Två av dem kan mycket möjigt ha räddat livet på mig. Nu ligger de på en hylla och njuter av sin pension.

Swisch swoosch!

3 kommentarer:

Nypan sa...

Tur att du inte hängde med på min 9 milsrunda när jag körde in nya hjulen. Då slapp du höra ljudet som uppstår när ljuden från stånkande gubbe och swischande nya hjul möts.

Unknown sa...

10 hjälmar och 50 flaskor!! Hur fan är det möjligt?

Jag började med det här löjliga motionstramset 2005/2006 och jag har fortfarande samma hjälm (jag vet att det är lite korkat ur säkerhets synpunkt men jag har inte så mkt att skydda) kanske 6 flaskor.....allt som allt.

Det är väl därför jag ldrig kommer på yardsale´n...har inget att avvara :)

Patrik Skolling Möller sa...

Dom såg fina ut dom däringa hjulen. Hade du frågat mig så kunde vi delat på frakten. ;)