Att inte cykla är att gå för långt.

Jag kände varken för att cykla, åka tåg eller ta bilen idag. Vad gör man då? Jo man knallar istället. Upp som en loppa strax innan 06 och på med vandrarkängorna. De 15 kilometerna tar två timmar och en kvart med mina korta ben. Om någon timme ska jag gå samma väg tillbaks. Men då har jag fredagsmiddag och rödvin som väntar istället för möten och säljsamtal, så det kommer vara lätta fina steg hela vägen hem. Trevlig helg!

Smidigt att slänga in en tvätt på väg till jobbet.

Meh, var är cykeln?

5 kommentarer:

Unknown sa...

Du var inte ute och åkte volkswagen sådär runt 1630 i höjd med Blakkan?

Såg en sån bil du har och tänkte att där var kanske han den där Johan.....

Strongt att knalla, ja går generellt för fort och blir sinnessjukt varm när jag kommer fram......

Hasse sa...

Wut? Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Bra gjort iaf! Trevlig helg! :)

Helena sa...

Vardagsmotion deluxe.

Bjorre sa...

Känner du ingen som kan laga punkan, för det är väl därför du går?

Hopyard sa...

vart fan är den här bloggen på väg åt för djävla håll.
Snart blir det väl inlägg om vandrarkängor,tält,primuskök och myggmedel!!!

Trevlig helg