Meh, skriv nåt då!

Såg precis att jag var upplagd på Besökstoppens top-5 lista för cykelbloggar. Tjusigt värre. Det blir ännu tjusigare när man ser vilka etiketter de har valt att visa. Synd bara att jag har varit så extremt dåligt på att uppdatera bloggen den sista tiden. Men det är faktiskt för er egen skull som jag inte har skrivit så mycket. För ärligt, vem vill läsa om en medelålders gubbe som har ångest för att han inte hinner träna ordentligt och vem vill se bilder från jobbets motionscykel eller från jobbpendling?

Etiketter: cykel cykling fetma gubbe kränkt träning

Fast när jag tänker efter så skulle jag ju kunna skriva lite om det jag pysslar med just nu. Tex håller jag på och tar fram en förslag på en tröja till Randonneur Stockholm. Jag har en klar bild av vad jag vill göra och så fort jag har hittat en leverantör som kan utföra jobbet och som presenterar en vettig offert så kommer kan ni också få se det.
Jag är mitt upp i att rita brevetrundor för Barkarbystarterna. De kommer bli prima. Det blir helt nya rundor för 30, 40 och 60 mil.
Nu i veckan har jag precis bokat och planerat en vandringsresa jag och några kompisar ska göra i juni. Det ser ut att bli riktigt fett. Jag har inte presenterat det för gänget än så jag får återkomma med planerna efter det.
Jag har väl även bokat och planerat en 4-veckors europatur i bil med familjen i sommar. Och så har jag slantat in det sista på Mallorcaresan i vår. Sen tillkommer en hel del andra grejer och resor.

Nä fan, jag måste börja blogga på riktigt igen.
Tack besökstoppen för peppen!
/Johan

1 kommentar:

Helena sa...

Ja det måste du! Skriv hir mkt som helst om monarker, pendling och gubbångest. Jag gillart!