Helt jävla sänkt...

I söndags skulle det ha blivit räserpremiär med Contigänget. Istället blev det pollendödschock och en hel dag på soffan, helt däckad. Riktigt värdelöst. Nu är jag fullproppad med antihistaminer och i både tablett och sprayform. Den första pollenreaktionen är oftast värst. Antingen för att kroppen är ovan eller för att jag kör igång med medicinerna efteråt. Det har ju tidigare varit tradition att jag har däckat på Tumbas 30-milare. I år verkar pollendödschocken ha kommit lite tidigare så nu finns det stora chanser att jag kan glänsa i Tumba istället.

Vad gjorde jag istället för att cykla då? Jo jag låg på soffan och åt ost och kollade på all cykling som sändes på Eurosport. La Strade Bianche, Paris-Nice och Roma Maxima. Nu är våren på gång!


Kommentarer

bo sa…
Varför inte pröva lite pseudoefedrin...
Kan man äta sånt trots att man inte spelar hockey?
bo sa…
Fritt fram under träning- även i ishockey! Pseudoefedrin stoppar rinnsnuvan och piggnar till en! Det rekommenderas dock inte tas närmare än 24 tim före tävling...
NLC sa…
En av allt?
Unknown sa…
Stolpiller Johan, effektivt och du får stoppa in det i RÖVEN!!!!!
Katja sa…
Stackars dig :( Men bara lite, du kommer ändå va starkast av alla sen!
Tack Katja. Jag ska försöka att inte göra dig besviken. :)