Naj fi sakran. Keuk-röjv!

Vissa dagar ska tydligen allt jävlas. Det började med att bakdäcket var punkat när jag tog ut cykeln från boden. Pust. När det var fixat så lossnade växelvajern. Stånk. När jag väl kom ut så gjorde hälsenan så ont så jag blev tvungen att vända efter 5 kilometer. Gny. Men innan jag hann vända så punkterade jag igen. Keuken! Sen började ventilen jävlas och gängas upp i pumpen. Efter en halvtimmes svärande så fick jag i tillräckligt med luft så jag kunde linka hem igen, kränkt men fast besluten att ändå genomföra after-biken med flaggan i topp. Det är det jag pysslar med just nu. Som Lundell sa, ett inställt gig är också ett gig.

3 kommentarer:

Nypan sa...

Du får kompensera det med att ta en ordentlig after-bike istället.
Den där hälsenan får du nog fixa iordning också.

Niklas Källström sa...

Punka är det nya tror jag Johan, själv skojade jag till med dubbelpunka på dagens distanspass :)

bo sa...

midsommarträning = 0 cykling + after bike