20 mil med regn, sol och en piratgubbe.

Mälaren låg kvar idag också, i alla fall biten mellan Stockholm och Strängnäs. Fantasin flödade imorse när jag bestämde mig för att köra korta varvet runt Mälaren igen. Det regnade friskt till Mariefred sen blev det finare och finare. Till slut var det så fint att jag inte kunde låta bli att le. Idag fuskade jag med några ostmackor till frukost så jag mådde rätt prima hela vägen.

Det är märkligt med Kallhäll. Man ser alltid nåt nytt där. En gång cyklade jag över en orm, gången efter mötte jag en knäppgök med en gris, en annan gång var vägen blockerad av en andfamilj och idag mötte jag en gubbe med en piratlapp över ögat. Han hade varken krok eller träben men det var en pirat. Gammal, men ändå pirat. Jag hoppas att allt är en konstfacks-installation, annars bor det en del riktigt magiska filurer där.

Hälsenan kändes rätt ok så länge jag höll mig under 5000 watt. Nu ska jag toppa träningseffekten med vitt vin och räkor. Food for champions!

Strängnäs. Crisp!
Enköping liksom ba!
STOCK!

3 kommentarer:

Anders (Kupa) sa...

En piratgubbe är ju tjusigt, men har de getter i Kallhäll?

GoranS sa...

Varför ingen bild på piraten?

Anonym sa...

STOCK!!