Pissväderväder = cykelservice och alkohol.

Tur att jag cyklade igår annars hade jag nog hängt och dinglat med ett rep kring halsen nu. Regn hela helgen. Tack för det gud. Du verkar bry dig mer om potatisen än om oss cyklister. Röv.
Jag har i alla fall tvättat av allt grus och döda maskar från hojen nu. Jag hade egentligen tänkt byta hela drivlinan med vajrar, kedja, kassett, trissor och styrlinda men Icas Postpersonal hade tydligen fastnat med båda tummarna i röven i fredags. Avin kom nämligen då men när jag skulle hämta paketet idag så hade de inte läst in det än så det var OMÖJLIGT att hämta det idag. Blev ombedd att sänka rösten ock komma tillbaka på måndag istället. Jag lämnade Ica med ettt paket blöjor och känslan av orättvis tomhet, kränkt. Tur att vi har vin hemma.

2 kommentarer:

Nypan sa...

Jag bytte kassetten igårkväll och länkade på nya kedjan. Nu blir det nog svinbra.
Cykeln var verkligen grisig som satan efter gårdagens kalas :-)

Unknown sa...

Kör ni inte med fulcykel i fulvädret?