Nu är det fan krig!

12 grader och regn hela juni, skämtar ni? Om vädret kan jävlas med mig så kan jag jävlas tillbaks. Imorgon ska jag länsa Blocket på gamla kylskåp och frysar för att tömma dom på freon. Ozonlagret kan räkna sina sista dagar. Och glöm att jag cyklar till jobbet, jag tar bilen! Jag känner mig kränkt!

8 kommentarer:

Nypan sa...

Jag har ju också hållt ögonen på prognosen för helgen och jag är varken förvånad över misären eller sugen på 60 mil.
Skit.

Anonym sa...

Ja, Upp till kamp!!

Anonym sa...

Ja den här djävla globala uppvärmningen dom snackar om... Vilken bluff! Jag drar mitt strå till stacken och köper en Cadillac Escalade!!! Bensin!!!! Sen ska jag ställa den djävlen på tomgång tills det blir sommar!

bo sa...

själv tänker jag investera i gammal folka. Allt för värmen!!

bo sa...

själv tänker jag investera i gammal folka. Allt för värmen!!

Anonym sa...

Yes - StadsJeep med så stor motor som möjligt, skogsbränder, aluminiumsmältverk, eller kanske lite mer kolkraftWerks i Kina ??? Support !!!

NLC sa...

Glöm inte att svettas & fisa mycket också, vattenånga & metangas är mycket effektiv "växthusgaser".

Johan Mölleborn sa...

Bil till jobbet. Check.
Svettas och fisa. Check.
Aluminium från Kina. Check.

Nästa steg är att boka charterresa till vintern.
/J