Sub 64, internet, foliehatt och en liten get.

Kände mig extra crisp imorse så jag lät vågen vara domare och berätta sanningen för mig. Och crisp är precis vad vågen sa! Sub 64 minsann. 63,8 kilo torrt skinn åkte sedan nöjd till jobbet. En sån här monumental framgång måste ju bloggas om och det var då jag fick dagens största överraskning. Internet kan tydligen läsa tankar nu för tiden för när jag bildgooglade på sub64 så dök upp den här söta geten upp på första försöket. Nästan som att den hade väntat på mig. Hur kunde de veta? Hur? Berätta för mig hur det gick till! Foliehatt på osv osv.. Men ändå, sub 64..

I can read your mind. And you want me...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sub64 är svinlångsamt på VR.

Bjorre sa...

Bäääää! Knaster knaster..

Anonym sa...

Är det där en get??? Ser mer ut som en korsning av Jack Russel och en tapir eller nått... Jag såg getter på Mallis förra veckan som verkade lite sugna, kolla min blogg här:http://selast.blogspot.co.uk/2012/03/mallorca-2012-dag-1.html?m=1
Snyggt jobbat med vikten! Glad Påsk!

Unknown sa...

Grattis :)