Killen med jätteormen.

Jag körde väl en sväng runt Bålstas fresha omgivningar. Benen som sitter på gubben rasslade på riktigt fint idag. Snittade en miljard watt på mina 94 km så det är ju godkänt. Sitter nu och återhämtar fetman med en bunke mat och en folkis. Håll med om det är rejält pro med vita handskar! Det har i alla fall Nypan sagt.

Lilla Paris förorter.
Vita handskar. Så fresh!
Nu med jätteorm!

6 kommentarer:

Bjorre sa...

Klappade du ormen med de vita handskarna?

http://www.youtube.com/watch?v=j_aSsd9_URY&feature=youtube_gdata_player

Nypan sa...

So fresh, so crisp.
Själv lekte jag storhandla ikväll vilket är precis lika mycket träning.

Johan Mölleborn sa...

Bjorre, den låten kommer gå varm i bilen ner till Italien!

Nypan, storhandla som är så mysigt.
/J

Tobbe Arnesson sa...

Jag vill se kort på jätteormen, gärna med de vita handskarna på!

Anonym sa...

Vita handskar är verkligen "Da shiit"!!! Jag är inte där än...

Unknown sa...

Dags att byta styrlinda?