Asså vafan, snö?

Slog upp ögonen och var riktigt sugen på att bli sönderkörd av Staffan och hans killar. Smyger upp för att inte väcka Lisa som för en gångs skull sov. Börjar klura lite på klädval, skulle jag ha köra Prima-tröjan och armvärmare eller skulle jag vara fresh i KBCK-jackan?

Tittar ut genom fönstret och blir stående en stund. Wtf? Snöstorm? Nu stod valet mellan att duscha tillsammans med brödrosten eller karva av mig handlederna med en osthyvel. Men så kom jag att tänka på stackarna som skulle köra Tumbas 20-milare och blev genast på bättre humör. Efter en spartansk rostmackefrukost rev jag av en timme på Moanarken. Men jag lät bli att kränka mig helt utan körde 30 minuter på nån sorts FTP.

Nu är vi på väg till brorsan för att fira hans son Jocke som fyller 19 idag. Jag siktar på att göra KAOS med tårtan och kladdkakan så jag kan svälta mig med gott samvete nästa vecka.

6 kommentarer:

Fikasvettot sa...

"Vädret är aldrig så dåligt som det ser ut från sovrumsfönstret" sägs det.

Fan tro't.

Nypan sa...

Inte för att vara den som vet, men vad var det jag sa igår om vädret idag?
Hoppas på bättre väder imorgon eftermiddag.

Patrik Skolling Möller sa...

Inte optimalt 23mm-väder i morse nej...

mattel sa...

NYTT LIV FRÅN MÅNDAG!!

nu kör vi.. :)

btw, jag skottade idag. igen. je.

Anonym sa...

Stod oxå i badrummet med brödrosten... Hade lyckats intala min bättre hälft att gårdagen var den optimala dagen för mig att köra en långrunda inför Giro d'Italia om 3 veckor... Får se om hon går med på en dags förskjutning, som ngn sa tidigare fan tro't.

Johan Mölleborn sa...

Skönt att jag slapp cykla i solskenet i söndags..