Gubbar, Duvel och Boonen.

Igår var det äntligen dags för vårens TV-cykelhändelse, Paris-Roubaix, och som vanligt satt KBCK i min soffa och åt pommes med majo och drack belgisk öl. Gårdagens lopp blev lite speciellt, jag tänker inte recensera eftersom ni ändå lär ha sett det, men det var en riktigt snygg vinst av Tom Boonen. Rätt åt Ballan och Flecha som räknade med att nån annan skulle täppa luckan åt dem.

Ingen utecykling idag heller. Fortsätter jag så här så får jag nog hitta en ny hobby snart. Centrumfyllo kanske?

For thosa about to pavé, we salute you!

4 kommentarer:

Bjorre sa...

Det var svinkul att jobba istället för att hänga med er :/

Markus Lindholm sa...

Tack för igår!

Men var det inte Ballan och Pozzato som hade en liten italienskriksdag och släppte iväg Terpstra och Boonen?

Anonym sa...

Ser lite tunt ut på skultarna där ute i västerort... Trodde alla körde pudelfrisyr därute i fjärrförorten ;-)

Johan Mölleborn sa...

Selast, vi kör samma frissa i KBCK. Det är enklast så.

Markus, JAG SKRIVER VAD JAG VILL!!!