Sista rundan innan PBP.

Igår körde vi den sista långrundan innan PBP. Det korta varvet runt Mälaren fick det bli för att få mer dricktid på afterbiken. Matte och Calle kom förbi mig innan starten, sen plockade vi upp Nypan, Tille och Micke på väg in till stan. Det var lite småkyligt den första timmen men efter Södertälje var jag tvungen att ta av mig arm och benvärmarna. Fram till Strängnäs hade jag bara druckit vatten så jag var ordentligt hungrg när vi kom till Lauras café. En räkmacka och 5000 koppar kaffe satt som en smäck.

Efter fikat satte vi kurs mot Hässelby. Efter 20 mil och 6,5 timmars cykling sladdade vi in på min baksida och knäppte upp första ölen och drog igång grillen. Sen var afterbiken igång. Vi hade som vanligt en hel del vettiga saker att diskutera och planera. Det blev en riktigt lyckad dag och kväll. Härlig cykling och afterbike med härliga gubbar.Tack för en prima dag!

/J

3 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Vad bra Tille blev på den bilden!

Verkkar blitt en skön runda. 20 mil är inte så mycket men bättre än ingenting. :)

Själv cykklade jag exakt 0 km igår.

-Skogling

Tille sa...

Tack!

Nypan sa...

Bra runda blev det. Riktigt bra tycker jag. Och fikat höll hög klass den också. Det enda smolket i bägare var nog att min medverkan på AB:n var begränsad till nån timme.
Och Tille ser väl alltid ut så där?