Det närmar sig.

Igår körde vi min och Nypans vanliga kvällsrunda. Dagen till ära fick vi med oss Skoglingen också. Vi tog med lampor och väskor som sist och Skoglingen körde lätt och snyggt. Igår testade jag batteripacket till GPSen och ett par nya Solo arm och benvärmare. Solo-prylarna, som jag köpte på Norvelo, satt som en smäck. Vi körde en liten specialare runt Bålsta och vidare förbi Skokloster. Rundan slutade på strax över 9 mil och varje meter kändes bra. Jag kom på att jag måste byta kedja också. Den som sitter på nu har gått ca 1000 mil så den får gå i pension. Nu är det inte långt kvar. På torsdag åker vi...


Tack för en mullig kväll.
/J

10 kommentarer:

NLC sa...

Vad hade du för batteripack till GPS:en ?

Johan Mölleborn sa...

En sån här http://www.kjell.com/?item=31779&path=
Det är inte vattentätt så man får ha den i en påse eller i väskan.

Jag kör med Lithiumbatterier för att få ner vikten och få längre batteritid.

Johan Andersson sa...

Byta kedja låter ju superläskigt med tanke på vad som kan hända om allt annat är lite mer slitet...

Johan Mölleborn sa...

Kassetten och vevpartiet bytte jag i somras så det kommer nog funka prima.
/J

Nypan sa...

Mysig runda blev det. Nästan lite rando-känsla en kväll i veckan liksom :-)

Patrik Skolling Möller sa...

Det var trevligt. :)

-Skogling

NLC sa...

OK, å vad för sladd har du till ? Jag köpte en sån här men när jag provade att ladda GPS:en (Edge500) på en längre tur så "resetade" den rundan och började på en ny 0 km. Lite fånigt.

Johan Mölleborn sa...

Jag kör med en vanlig sladd USB-sladd till datorn. Hade samma problem som du först men efter en uppdatering av programvaran så funkade det perfekt. Kolla på Garmin Connect om det finns nåt till 500:an.
/J

Vito sa...

Lycka till med förladdningen nu ! :)

NLC sa...

Ah, sweet. Petade precis in 2.8 i min 500a ska se om det löser problemetAh, sweet. Petade precis in 2.8 i min 500a ska se om det löser problemet