Kvällsrull till Canyontown.

Jag och Anders bestämde oss för att ta en liten kvällsrunda. Vi skulle köra den vanliga Bålstarundan och tillbaka över Draget och I1. I Bålsta skulle göra ett snabbsstopp hos Canyon-Stefan för att hämta ett växelöra till min hoj. Björn (monster-bjorre) ville också rastas så han hängde med. Under tiden vi väntade på Björnen i Barkarby så kom Pontus förbi. Han hade tänkt köra samma runda som vi så han hängde också på.

Det började som vanligt ganska sansat och trevligt men sen började Björnen öka tempot. Jag stretade emot. Han ökade lite till, jag stretade emot. Han ökade lite till och jag brann upp. Sen fortsatte det på det spåret. Jävlar vad stark den där Björnen har blivit. Han ägde mig totalt. Efter de sista backarna, Dalkarlsbacken och Stäketbacken var jag helt offrad. Uppspikad upp och ner på en kyrkport med dominatorluva och stålgalgar. Men oj så trevligt vi hade. PBP närmar sig och jag behöver vänja mig vid att bli ägd och kränkt.


Tack för en strålande kväll grabbar!
/J

4 kommentarer:

Bjorre sa...

Tack återigen för en trevlig runda. Ber om ursäkt för at jag var sen....

Pontus sa...

Tack Bjorre för att du var sen så att jag fick hänga med :)
Och tack för en riktigt trevlig runda!

bo sa...

kör ni Mälaren runt på lördag och försöker klara Rudolf Lewis Award?

Johan Mölleborn sa...

Jag kommer inte köra Mälaren runt på lördag. Jag hade gärna gjort det men det tar för mycket tid.

Pontus, tack själv. Det får bli fler rundor i sommar.

Bjorre, nästa gång....
/J