Korta varvet runt Mälaren.

Jag hade ju planerat att köra Mälaren runt och göra ett försök på Rudolph Lewis award. Men i sista stund ändrade jag mig och körde istället det korta varvet runt Mälaren. Mest för att spara lite tid för familjen. Jag kommer ändå vara borta en vecka för PBP så det kändes lite taskigt att bränna hela den här helgen också. Men Björnen och Tille körde och visade att de är episka långryttare. De blev nr 2 och 3 som erövrade medaljen. Deras tid slutade på 10:07. Riktigt starkt kört! Men så kör de för KBCK också.

Calle, Nypan, Hektor och jag körde som sagt korta varvet. Det gick riktigt fint. Innan Strängnäs var jag lite seg och obekväm på cykeln men efter några koppar kaffe och en räkmacka kändes det prima igen. Vi fick en avslappnad och skön runda trots ett rullsnitt på 32 km/h. När jag kom hem kände jag mig pigg och fräsch och kunde dricka vin av episka mått på kvällen.

Calle körde KBCKs vintertröja.

Stiligt besök på Lauras i Strängnäs.Tack för en skön runda.
/J

6 kommentarer:

Nypan sa...

Det var en fin runda med i stort sett perfekta förhållanden.
Känner mig pigg i kroppen idag, men sliten i knoppen. Och det beror inte på cyklingen utan den senare aktiviteten.
Tack för en bra heldag igår!
/N

Johan Mölleborn sa...

Tack själv. Jag känner mig också lite sliten i knoppen idag.
/J

Tille sa...

Tur att inte fler från KBCK körde. Då hade det varit sämre nummer på min metallklump. Dessutom slog det mig att vi måste köra den "ursprungliga"? OS-tempobanan från 1912 dvs gena över Kviksund. Varken långa eller korta varvet :-)

Johan Mölleborn sa...

Det låter prima. Vad sägs om nästa helg? Tidig start och avslutningsöl på LB.

Randonörd sa...

Om flickvarvet går via hjulstabron, vad heter det då om man kör kvicksund, -Pridevarvet ?

Tille sa...

Är det inte trötta-gamla-gubbarvarvet som går via Hjulstabron?