Lite regn piggar alltid upp.

Jag och Nypansson fick för oss att vi skulle testa PBP-kittet en kväll till. Jag hade fixat en liten fin lösning för att få fast pannlampan på hjälmen utan att behöva tejpa eller svetsa eller bygga nåt att tryckimpregnerat virke. Lösningen är lika enkel som den är genial. Jag satte helt enkelt ett buntband på varsin sida av hjälmen som pannlampsbandet hakar fast i. Ibland är jag bara såå påhittig.

Vi hade inget mål att köra oss trötta eller nåt så vi höll lite lagom tempo och snackade oss runt 5 mil. När vi vände i Lilla Paris började det regna. Men det var bara bra för då fick jag anledning att testa min nya vind/reflexväst. Den var som ett Kinder-ägg. Den både höll vinden och vattnet borta plus att den reflexade finfint så bilisterna fick chans att se mig och på så sätt fullända deras kväll.


Bilden är tagen genom ett bäveranus. Därav oskärpan.


Tack för en mullig kväll Nypan. Tänk vad lite regna kan pigga upp ibland.
/J

1 kommentar:

Kate sa...

Det där regnet kändes som en bonus på nåt konstigt sätt. Tack för finfin kvällsrunda.