Randonnékalender för 2022 och 4 år på Zwift!!

Oh yes. Det viktigaste först. Idag är det tydligen 4 år sen jag började med Zwift. Efter 10 år stirrandes in i väggen på en Monark så tog jag klivet in i framtiden. Fan vad kul jag har haft på Zwift de här fyra åren. Det har verkligen varit räddningen för min cykling. Jag har inte blivit starkare på något sätt, snarare tvärtom, men det har blivit så mycket enklare och roligare att cykla under det mörka och grisiga halvåret. Tack Zwift!Nog om det. Idag släpptes 2022 års randonnékalender. Jag kommer ihåg när jag var en liten grabb och väntade på att nya Hobbex-katalogen skulle dimpa ner i brevlådan. Sen bläddrade man i den tills sidorna ramlade ur, speciellt sidorna med knivar och grejer. Nu när Hobbex har tappat gnistan så får jag ligga och scrolla upp och ner på randonnékalendern istället. 

Det är lite kul att se att det finns 5 stycken 100-milare, sen tillkommer ju både Uppsala-Trondheim-Uppsala och Midnight sun Randonné. Det är också kul att se att det finns många 20 och 30-milare inlagda efter sommaren. Det ser faktiskt ut som att man kan få ett dunder-randonné-år utan att ens lämna landet, eller ja kanske på UTU och MSR då. /Johan 

Inga kommentarer: