Uppdatering i fett randonnévärlden.

Imorse vägde jag in på årslättaste 63,5 kilo. Jag har dragit ner lite på maten de sista veckorna. Inget drastiskt och jag har mått bra hela tiden. Men det har verkligen gett resultat. Om jag kan skrapa bort ett kilo till innan Mallorca så skulle jag bli glad, om än väldigt liten. Idag är det bara 15 dagar kvar till starten. Nu börjar jag bli riktigt pepp faktiskt. Ska bli svinroligt att fräsa runt i bergen och spana efter getter och spanjorer.

Nu har även randonnésäsongen dragit igång på allvar. Förra helgen gick Täbys 20-milare, imorgon går Södertäljes och nästa fredag går Barkarbys 30-milare. Läs mer på vår finfina hemsida. Jag har ritat helt nya rundor till Barkarby. Om ni går in på "våra brevetlopp" och klickar er vidare till Barkarby så hittar ni dem.

30-milaren går genom Roslagen upp till Öregrund och tillbaks. 40-milaren, med kvällsstart, går via Uppsala förbi Dragon gate upp till Gävle och vidare genom Sandviken och tillbaks till Uppsala. På 60-milaren fick jag hjälp av Henrik Öijer att leta upp fina vägar runt Dalarna. Där cyklar vi på småvägar via Hedemora, Gagnef och Leksand upp till Tällberg och Rättvik. Sedan vänder vi ner i skogen mot Falun. Det svåra med att göra bra rundor är inte bara att hitta fina vägar. Det måste finnas nattöppna matställen med jämna mellanrum och så måste kontrollerna vara strategiskt placerade. Jag tror alla tre rundorna kommer bli kalastoppen.
Med den frestande kartan önskar jag er en bra fredag!
/Johan

Inga kommentarer: