En dag på kloster.

Idag körde vi en klosterrunda. Vi fräste först ner till San Salvador och sprätte upp på toppen för att njuta av utsikten. På väg mot Randa åt vi lunch på ett torg i Felanitx. Som vanligt fanns det cykelställ vid fikaplatsen. Vi tyckte att det var varmt i San Salvador men i Randa var det ännu varmare. På väg hem började det kurra rätt bra i magen så vi stannade till på torget i Petra för en Pa amb oli och en cola till. Det där lilla torget är verkligen mulligt. Det får vara hur mycket turistfälla som helst. Jag gillar det. Sen var det bara hemåt som gällde. Vi körde de böljande vägarna tillbaka till Alcudia och sladdade in på hörnan för en kall öl. Den satt som en smäck, igen. Ikväll blir det grillat och antagligen ganska tidigt i säng. Solen och all tid på cykeln tar ut sin rätt till slut. Mors!

Man ser San Salvador i horisonten.

Upp mot toppen.

Ganska mäktig utsikt.

Dubbla cola por favor!

Nästa kloster.

Gubben blir stekt.

Två stekta gubbar.

Vi kör dit cykeln pekar.

Värsta fotografen.

Pa amb oli på torget i Petra.

Hemåt.

En välförtjänt öl på hörnan.

7 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Ibland önskar jag att jag hade en bror.

Nypan sa...

Inte för att vara avundsjuk, men det heter Pa amb oli och jag är jävligt avis. Det regnar här hemma just nu.

Jonas sa...

Härligt! För övrigt håller jag med nypovitch - det heter fanimej Pa Amb Oli.

Patrik Skolling Möller sa...

Det heter VaLLdemossa också Nypan. ;)

Nypan sa...

Tack Patrik.
Nu har jag uppdaterat min blogg :-)
( säkert fler stavfel om man söker )

Johan Mölleborn sa...

Tack för lektionen. jag såg faktiskt i Port Pollenca idag att det hette Pa amb oli. Jag tog en sallad och två glas rosé för att fira det.

Unknown sa...

Sjukt att ni bor på exakt samma hotell som vi hade förra veckan.. och körde nästan exakt samma rundor.

Men den mackan i Petra är guld.. satan vad jag saknar den :>