En sväng runt Mälaren.

Jaha, strålande sol och ett grymt cykelsug. Det fick bli en sväng runt Mälaren helt enkelt. Det är inte mycket att skriva om rundan förutom att det var kallt när jag startade och varmt när jag kom hem. Premiärkörde kort-kort och njöt som en lax marinerad i finaste Chianti Classico. Vid Bålsta blev jag ikappkörd av Jonas Bohr som var ute och swoosh-swoosh-cyklade. Jag såg direkt att han skulle slakta mig om jag försökte hänga med så jag lät honom fräsa vidare. När jag kom hem så var Linda ute nånstans och grillade korv så jag fick en timme själv på altanen. Somnade i solen och vaknade med ett ryck av att jag hade fattat eld. Apropå eld, mina armar, ben och ansikte kommer nog kännas som napalm ikväll.
20 mil till på cykelkontot innan Mallis. Check!


Crisp gubbe i morgonsolen.

Stockholm håller på att vakna.

På väg mot Södertälje.

Mariefred fick också njuta lite. 

Färdigt för idag. 

6 kommentarer:

Unknown sa...

Fantastiskt cykelväder idag, blev kort-kort för mig också till slut. Raphas brevettröja var jäkligt bra för övrigt, hur många fickor som helst att stoppa arm- och knävärmare i.

Nypan sa...

Det kanske är trevligt att cykla. Men inget slår att byta till sommardäck på bilen en så här fin dag.

Johan Mölleborn sa...

Det kommer nog bli en sån tröja till hösten. Den är grymt snygg.

Jag sparar mitt hjulbyte till nån annan dag när det passar ännu sämre. ;)

Unknown sa...

Jävla dåre, 50 mil på en påskhelg!

Hopyard sa...

den där tröjan är ju så billig också!! Tar tre på direkten:))

kitzblitz sa...

Härligt mollo! Du får min startplats i Sverigetempot.