Packat och klart.

Då var allt packat. Nu ska jag bara ställa klockan på 04:00 och tippa i mig en flaska vin så jag somnar ordenligt. Jag hoppas att allt kom med. Lisa, tre år, hade väääldigt många frågor under tiden jag försökte komma ihåg vad som skulle packas med. Väskan på 80 liter innehåller några kallingar och en handfull t-shirtar, resten är cykelkläder. Next stop Mallorca. Olé!

Lastfarcykeln i bakgrunden får stanna hemma. 

4 kommentarer:

Henrik sa...

När sker utlottningen av startplatsen till Skandisloppet? 😇

Janne sa...

Lycka till. Inte ett dugg avundsjuk.

Patrik Skolling Möller sa...

Synd att du inte frågade mig om cykelväska. Har ju en värsting hemma som bara står och samlar damm. :(

Unknown sa...

Kan du ta med en get hem i lådan, alltid velat ha en get, spansk bergsget.

Lycka till nu, kan inte gå sämre än ifjol iallafall, väl?!