Sista veckans pill och mickel.

Jag börjar bli riktigt nervös och stressad inför Mille Miglia. Stressad på ett bra sätt. De sista dagarna har jag farit runt och köpt och fixat de sista små livsviktiga grejerna. I fredags var jag förbi Alviks Cykel för 30:e gången den här veckan. Förutom en ny hjälm köpte jag några lätta slangar och lite annat bra. Sen stack jag vidare till Polar och bytte batteriet i min CS600, den har varit lite lurig på siståne. Sist tyckte den att jag hade haft ett snitt på 9,2 km/h på en 9-milsrunda.

Idag var jag förbi Jans butik Norvelo för att snacka lite skit och köpa en ny styrlinda. Jan har fyllt hela butiken med De Marchi-kläder. Jag hittade ett par snygga vita byxor och en svinmullig vit tröja som jag hade köpt utan att blinka om de fanns i medium. Fan fan fan. När jag ändå håller på så får jag väl passa på att göra lite mer reklam för De Marchi. Deras finaste cykelbyxor såg riktigt bra ut. Tyvärr fanns de inte in min storlek. Något störande, men det som stör mig mest är att Tille antagligen köpte de sista Medium-byxorna i vitt. Kan man köra en pump i framhjulet för en sån grej?

Jan hade slut på vita lindor så det fick bli en grå. Den åker på ikväll. Med hjälp av en härlig flaska Valpolicella classico så kommer det gå som en dans. Snart är också drop bagsen färdigplanerade och packade, en vecka innan avfärd. För att vara extra löjlig har jag bytt alla batterier till Lithium-batterier för att spara vikt och maxa livslängden. Det blir ju ändå rejält mycket grejer att släpa med på en 160-milsrunda.


/J

1 kommentar:

Patrik Skolling Möller sa...

T.o.m. jag börjar bli nervös.

Ja dom däringa klädesplaggen verkar fina. Skall nog kika förbi en dag. ;)

-Skogling