Morgonrunda och planer och sånt.

Nu är det bara 10 dagar kvar till Mille Miglia. Det mesta börjar falla på plats. GPS-filerna är fixade, Italienarna hade självklart skickat ut felaktiga filer så vi fick sitta och handknacka dem igår. Men det blev bra till slut. Cykeln känns bra och jag har hunnit cykla in den ordentligt. Kroppen är fet men är sugen på att cykla långt och kränkas i bergen. Det mesta känns bra alltså.

Jag hade först tänkt köra Mälaren runt på lördag men jag stryker den. Det känns som att den kommer kosta mer än vad den ger. Det blir några kortrundor i helgen istället för att ladda upp huvudet och cykelsuget. Nästa vecka börjar jag på nya jobbet. Då kommer jag inte hinna cykla så mycket så dår får jag hoppa upp på min gamla kompis Monarken igen.

Imorse körde jag till Bålsta och tillbaks. En perfekt morgonrunda på 8 mil. Lätt frukost och bara vatten i flaskorna för att bränna bort lite fett. Viktminskningen har gått pinsamt dåligt i sommar. Det har varit för mycket vin och för mycket gott på grillen. Men vad vore livet utan vin och god mat?Unnade mig ett par Rapha-handskar också. Jag ville ha ett par vita handskar med tunn stoppning. De känns riktigt fina nu, får se hur fina de är efter Italien.

/J

5 kommentarer:

Stefan sa...

Snygga hanskar! Snygg header! Snyggt allt!

Patrik Skolling Möller sa...

Ja det börjar närma sig nu. Klarar du det så bjuder jag på Champagne !

Jag är själv just hemkommen efter en 7 mila. Skall vila ett par dagar nu. Johan A tog musten ur mig i tisdags. :)

-Skogling

Johan Andersson sa...

Satan i gatan vilka läckra handskar.. Med dom på händerna kommer du flyga uppför bergen.

Johan Mölleborn sa...

Det kommer vara stekigt värre med nya stek-dojjorna och stek-handskarna. Med lite tur hinner jag få hem mina nya stekigt vita cykelbyxor också. Vitt är det nya svarta.
/J

Anonym sa...

Hur köper man handskar på nätet och få rdem att passa?
SNYGGT ÄR DET!

Stå på Johan, lycka till i Italien!

//Axel