Mullig morgon


Imorse stack jag och Amir ut på en runda till Bålsta. Tempen var redan 18 plusgrader trots att klockan var 07. Tack vare gårdagens regn och åska kändes luften ny och fräsch. Vi rullade genom Skälby utan att möta en enda bil. Jag kände mig pigg och stark i benen trots långrundan förra helgen och en hel veckas jobbpendlande och torsdagens afrikarunda. Det beror antingen på att jag är bäst i världen eller det faktum att Tour de France startar idag, eller så hade jag bara en bra dag helt enkelt.

Vid Bro svängde vi in mot Ådö och slingrade oss ner tills vägen tar slut därefter slingrade vi vidare mot Lindormsnäs och tillbaka till Bro, sen Bålsta där vi vek av höger mot industriområdet och över motorvägen och genom skogen till I1´s övningsområde. Det kändes som att mina ben kunde dra hur mycket som helst idag. Amir släppte vid några backar annars hängde han med riktigt bra. Han kände sig fortfarande lite seg sen 60-milaren förra helgen.

När jag kom hem efter 10 mil smakade det riktigt gott med frukost. Jag körde rundan på tom mage och bara vatten i flaskan för att bränna lite extra fett. Jag måste verkligen göra nåt åt min fetma. Jag är tjockare än vad folk tror..


Tack Amir för en riktigt härlig morgon.

/Johan

8 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Jäkla skit vad du drar iväg.
Hade lite häng på dig i funbeat statistiken, men nu är jag ju chanslös eftersom dagen tillbringas på Tivoli i Köpenhamn utan möjlighet att rulla en meter...
Kan du inte banta som vanligt folk istället för att rulla 100k innan frukost?
Skämt å sido, bra kört, bra statistik och jag ska ge allt för att jaga ner dig på tredjeplatsen. Iallfall ett par veckor till:)

Mvh Katarina

kallegunnar sa...

jo fan så fet du är:)
hmm hade dig på kornet för en stund....men du ska få när jag hoppar in i Sverigetempot, då kommer jag förbi för en liten stund


skön morgonrunda, impad att du startar utan frulle, då hade jag inte kommit långt
kalle

Johan Andersson sa...

Hur många timmar tar en tiomilare för er när ni kör två pers? Jag antar att ni inte tar några pauser på en "sån kort" runda?
Ca tre timmar eller?

Anonym sa...

Cykelkåta blickar som vanligt.

Johan Mölleborn sa...

Cykelmygga, finns det en sån lista alltså? Då ska jag sluta slappa och jaga på ordentligt. :)

Kallegunnar, det ska bli kul att följa dig på ST. Kör så det ryker!

Johan, den här rundan tog strax över 3 timmar.

Jocke, alltid när KBCK cyklar.
/J

Amir sa...

Hej Johan!

Tack för ett tuffth men härligt pass.

Hur pigg och atrk än jag var i benen, skulle jag inte klara av att hålla så hög fart som 37 i backar som dessutom gick upp till 40 strx före krönet.

Imponerande cykling. Fortsätter du så här, cyklar du nog LEL under två dygn.

Niklas Källström sa...

07:00...och jag som brukar sticka iväg vid 10:00, det skulle vara som en försovning för dig ;)

Du är stark Johan!

/Niklas

Tobbe Arnesson sa...

Du kan få 10-15 kilo fett av mig att bränna. ;)