Det rullar på mellan födelsedagskalasen.

Den här helgen blev inte riktigt som jag planerat. I fredags natt vaknade jag 02:30 med hög puls och en massa jobbgrejer och sura tankar som snurrade runt. Men istället för att sticka ut och cykla så drog jag igång datorn och jobbade. På lunchen tog jag en 6-milarunda och mötte Ari på hemvägen. Han var på väg till Örebro.

I lördags var tanken var att jag skulle hängt med Microsoftgänget på en 25-milare. Men brorsans son Jocke hade fräckheten att fylla 16 den dan så jag fick ändra planerna. Istället blev det en blåsig och oinsprirerad 9-milsrunda runt Bålsta på morgonen.

I söndags trodde jag att vi skulle ha städdag på området så jag sopade gatan och rensade rabatter tills jag fick reda på att det var fel helg. Sen gick resten av dagen åt till två födelsedagskalas. På kvällen lyckade jag däremot klämma in en 6-milarunda till småvägarna utanför Bro. Efter det kändes det bättre. Det är en ganska perfekt kvällsrunda.Nu har har jag nått halvvägs på mina 1000 mil innan LEL. Ikväll ska jag hänga med på BrunnaHellriders kränkarcykling på Ekerö. Har tagit med snabbcykeln till jobbet för att lindra förnedringen. Jag räknar med att somna gråtande ikväll. Men jag kommer inte ge upp utan en fight./Johan

7 kommentarer:

magnus sa...

Grymt Mollo!

Impad som fasen får jag säga, och du, Give Them Hell.

Brunna Hellriders sa...

Ivkäll ska du förhoppningsvis få kliva ur bekvämligehetszonen.

/Mattias

Johan Andersson sa...

Skulle vilja se dig helt ensam sopandes och rensandes i rabatter utan en tanke på att du var ensam ute i djungeln.
LOL!!

Isabel sa...

...livet handlar inte bara om att cykla Johan... :-P

Haningerox sa...

Shit det står Microsoft på brallorna.
och jag harb alltid trott att du har stort paket=)

Johan Mölleborn sa...

Ingen fara Kaijan, det där är bara officepaketet. :)

Isa, hur menar du? Jag fattar ingenting..

/J

kallegunnar sa...

ska bli kul o läsa din kränkning
för du lär väl köra fullt ända in i kaklet förstår jag...........