Slaskig morgoncykling innan frukost.

Imorse rasslade väckarklockan igång 06:00. Jag hoppade upp ur sängen och hoppade ner i cykelkläderna. Sladdade iväg i snömodden med Meridan ut mot Ekerö. Tempen låg på en plusgrad och dimman låg tät. Det var hyffsat folktomt på vägarna ut till Bromma. Det var inte så mycket aktivietet vid Drottningholm eller FRA heller. Men vägarna var fina och cykeln rullade lätt. Nja inte lätt, men ni hajjar nog vad jag menar.


Vid Svartsjö-slott vände heltom med min lilla enmansklunga och cyklade samma väg tillbaka. Vid Drottningholm började jag känna mig ganska slak i kroppen, pulsen var hög men benen var det inget vidare tryck i. Jag hade inte ätit nån frukost så det var inte så jättekonstigt. Det blir också lite dåligt med dricka när det är kallt ute. Då kroknar benen snabbt.


Efter ganska exakt 3 timmar och 74 km var jag hemma igen. Ett litet husmorstips, en trist frukost blir ganska god när man är jättehungrig.

Tack väckarklockan för att du väckte mig idag.
/Johan

13 kommentarer:

Velonavia sa...

Var själv ute i dimman och slasket! Dock höll vi oss till skogen och sladdade omkring 1.5 timme där...

Cykelbloggar sa...

Halloj,

Är det Ok vi lägger upp din blogg på www.cykelbloggar.blogspot.com?

Mvh
Admin/Cykelbloggar

Anonym sa...

Det var det jag befarade, det skulle komma ännu en tidig tur på ett par timmar. Nu kan man inte äta frukost utan att få dåligt samvete...

Patrik Skolling Möller sa...

Har du snott "MIN" runda ? =D
Jag skall nog ta den imorgon för första ggn i år. Hoppas det blir torrt och soligt. Runt 22 grader varmt skulle passa... ;)

-Skogling

Anonym sa...

Önskar jag hade klarat att göra något likadant, har nu varit förkyld, haft influensa och nu någon form av förkylning sen värsta influensan släppt och inte tagit ett tramptag på närmare 3 veckor :-( / Thomas

Jörgen sa...

Du är verkligen hängiven ditt mål att samla mil. Det är säkert supermulligt, men i ärlighetens namn ger det nåt i träningsväg? Fast skit samma, vill man cykla så ska man cykla. ;o)

Tobbe Arnesson sa...

04:45 ringde min klocka idag, där fick du!

Anonym sa...

03,33 och jag väntar på att min ....... huvudvärk ska komma!

Fan Johan, Du är helt galen. Du är bäst!

Sånger från nedre botten sa...

Blå morgonmagi, tjusigt!

Johan Mölleborn sa...

Cykel Bloggar, javisst får ni det. Jag tackar och bockar för intresset.

/Johan

Johan Mölleborn sa...

Bugge, det är säkert inte optimalt men jag känner mig starkare än nånsin. Det känns som att man bygger ordentligt med styrka av dubbdäcken. Plus att pannbenet blir tjockare av att köra omkring i duggregn och minusgrader. Jag kör ju lite blandat på rundorna, både spurtar, tunga växlar och långa intervaller på tröskelpuls. Jag är noga med att vila ordentligt så jag inte pajar. Det börjar kännas riktigt bra på de längre rundorna. Kroppen känns avslappnad och bra.
/J

Cykelbloggar sa...

Johan,

Jag lägger upp dig omedelbums =)

Stort tack!

Admin / Cykelbloggar

Jörgen sa...

Fördelen med all den mängdträning du får är att du bygger upp en väldigt bra grund. Jag kör ungefär på samma sätt som du och känner mig också starkare än nånsin, iaf för att vara så här tidigt på året. Låter bra att du blandar spurter och långintervaller och annat på rundorna. Jag gör samma sak och är övertygad att det är bra och ger en rejäl träningseffekt. så är det kul också.